Sancho jäeti enne kohtumist Londoni Arsenali vastu punakuradite koosseisust välja. Peatreener Erik ten Hag põhjendas otsust inglase nõrkade esitustega trennides.

23-aastane Sancho oli teistsugusel arvamusel ning postitas Twitterisse vastuväited. Oma avalduses kirjutas inglane muuhulgas ka treeningutest. „Ma ei luba inimestel öelda asju, mis ei vasta tõele. Mul on sel nädalal trennis väga hästi läinud. Ma arvan, et sellel (koosseisust väljajäämisel - toim) on muud põhjused, mida ma ei hakka lahkama. Olen olnud pikka aega patuoinas ja see pole aus“, kirjutas Sancho toona.

Nüüd astus United järgmise sammu ning inglane on kuni probleemi lahendamiseni võistkonna koosseisust välja arvatud. „Sancho jätkab individuaalselt treenimist kuni distsipliiniprobleemid on lahendatud,“ teatas klubi.

Sancho sõlmis kaks aastat tagasi Unitediga 91 miljoni naelase viieaastase lepingu. Tänavusel hooajal pole inglane suutnud lüüa ühtegi väravat. Äsja lõppenud valikaknas ei kuulunud mängija ka Inglismaa koondise koosseisu.