42-aastasel mängijal tekkisid kuuma jooga tunnis krambid, mille tõttu ta eluküünal kustus. „Ta käis seal tundides regulaarselt ja me eeldasime, et ta on heas vormis. Oleme šokeeritud,“ rääkis mehe ämm Carolyn Cliett NBC-le.

Hunteri lennukas karjääri algas Ohio Bobcatsi NCAA tiimis, kus ta tõusis 2003. aastal edukaimaks lauakütiks. Samal aastal valiti ta NBA draftis Boston Celticsi poolt teise ringi valikuna. Esimesel hooajal Celticsi eest sai mängija kirja 36 kohtumist, millest 12 alustas algkoosseisus.

2004. aastal liikus ta vahetustehinguga Orlando Magicusse, kelle eest käis ameeriklane platsil 31 kohtumises.

Pärast seda jätkus mängija tormiline karjäär Ateena Panathinaikose ridades, misjärel sai ta Cleveland Cavaliersi NBA võistkonnas uue võimaluse ennast tõestada. Hunter käis Clevelandi eest platsil NBA suveliigas, kuid põhihooajal talle LeBron Jamesi ja Co kõral kohta ei jagunud.

Karjääri järgmised aastat veetis Hunter Euroopas erinevate võistkondade hingekirjas. 2011. aastal maandus mängija Lätis ning esindas ühe hooaja Ventspilsi võistkonda. Hunter lõpetas profikarjääri 2013. aastal. Tema viimaseks koduklubiks jäi Uruguay kõrgliigatiim Club Atletico Aguada.

Pärast mängijakarjääri lõppu tegeles Hunter kinnisvaraga. „Ta investeeris targalt ning omas kinnisvara ja maatükke. Tal oli raske lapsepõlv. See on nii hämmastav, kuidas sport võib avada elus uue lehekülje. Ta oli sellest suurepärane näide,“ rääkis Ohio ülikoolitiimi treener Tim O'Shea NBC-le .