Riigiprokuratuur esitas kokkuleppemängude organiseerimise kahtluse tõttu kelmuse süüdistuse 37-aastasele Anatolile, 40-aastasele Nikolaile, 44-aastasele Antonile, 36-aastasele Arturile, 24-aastasele Andreile, 25-aastasele Antonile ning 40-aastasele Antonile.

Süüdistuse kohaselt organiseerisid Anton (44) ja Nikolai (40) kokkuleppemängudele spetsialiseerunud kuritegeliku grupi ning kaasasid gruppi inimesed, kes oleksid valmis nende välja valitud viiel jalgpallimängul mullu aprillis ja mais kokkulepitud tulemusele mängima. Samuti kaasasid nad süüdistuse kohaselt inimesed, kes omaksid kasutajakontot mõnes nende valitud panustamiskeskkonnas, et panustada kokkulepitud summa konkreetsele mängule ja ette teada tulemusele.

Süüdistus hõlmab kolme Eestis toimunud esiliiga B mängu ning kahte Lätis toimunud mängu, millele panustati Bet365 ja seni täpselt tuvastamata kihlveokeskkondades. Süüdistuse kohaselt teenisid süüdistatavad aprillis toimunud kahe kokkuleppemänguga vähemalt 17 000 eurot kriminaaltulu.