Vips tegi sel hooajal Rahal Letterman Laningani (RLL) meeskonnas kaasa kahel IndyCari etapil. Kui Portlandis sai eestlane kirja 18. koha, siis Laguna Seca ringrajal sõidetud hooaja viimasel etapil sattus ta paraku avariisse ja ületas finišijoone 24. positsioonil. Sellest aga piisas, et kindlustada meeskonnale ligi miljoni dollari suurune boonus, mida makstakse hooaja kokkuvõttes 22 kiiremale autole. RLL-i vormelit number 30 roolisid tänavu ka Jack Harvey ja Conor Daly.

„Jõudsime viimaste kurvidega liidrite ringi ja kindlustasime tiimile pea miljon dollarit auhinnaraha. Kui me poleks sõitu lõpetanud või kui me oleksime olnud aeglasemad, siis me poleks seda saanud. Korralik tiimi pingutus ning üks mu elu rahuldust pakkuvam sõit. Mootorisport on ilus,“ märkis Vips, kelle vormeli putitamisele kulus õige mitu ringi.

Hooaja lõpus ilmus IndyCari kodulehel artikkel, kus ennustati meeskondade koosseise järgmiseks aastaks ning ekspertide hinnangul on Vips peamine kandidaat saamaks RLL-is Christian Lungaardi ja Graham Rahali tiimikaaslaseks. „Tundub päris turvaline ennustus, et Jüri Vips, kes näitas hooaja lõpus Portlandis ja Laguna Secas head minekut, teeb järgmisel hooajal autoga number 30 kaasa täishooaja.“