Kohtumine algas hoogsalt, kuid peagi hakkasid mängutempot pärssima erinevad seisakud, mis olid tingitud nii väljakust kui ka füüsilistest kokkupõrgetest, mööda- ja pihtavisetest ning sööduvigadest. Esimese poolaja oli mõlema meeskonna suurim eduseis kaks väravat. 12. minutil oli skoor 8:6 Servitile, kuid Alvar Soikka kaks järjestikust tabamust nullisid vahe ära ning 22. minutiks viisid Sigmar Seermann ja Dmytro Yankovskyi Kehra kahega ette.

Kehra eduseis polnud püsiv ning mäng kulges peamiselt viigiseisus või Kehra üheväravalises edus. 29. minutil viigistas Serviti pallur Stanislav Kholodiuk seisu ja esimese poolaja viimastel sekunditel lennutas Jürgen Rooba palli tühja väravasse. Nõnda mindi teisele poolajale vastu Serviti 17:16 eduseisus.

Tehnilised vead, seisakud ja punkt-punktis mäng saatsid meeskondi ka teisel poolajal. Alates 40. minutist algas Serviti tõusutee – Mathias Rebase, Stanislav Kholodiuki, Jürgen Rooba, Kermo Saksingu ja Alfred Timmo visked viisid Põlva võistkonna 26:21 ette. Hoo sisse saanud Serviti eduseis oli kümne minuti pärast juba 10-väravaline. Mängu lõppedes oli skooriks 34:26.

Serviti resultatiivseimad olid Jürgen Rooba kaheksa väravaga ja Stanislav Kholodiuk kuue väravaga. Kehra poolelt olid suurimad väravakütid Dmytro Yankovskyi ja Alvar Soikka, kes mõlemad viskasid kuus väravat.

„Tänane mäng pigem ei olnud meie taseme vääriline,“ nentis Jürgen Rooba. „Eksimusi oli ohtralt nii kaitses kui rünnakul. Mõlemad poolajad olid pigem kehvad, aga õnneks vastane väsis ja selle pealt suutsime korduskohtumiseks sobiva vahe sisse mängida. Tänane mäng tõi välja kohad, mille kallal tuleb tööd teha.“

Teised Eesti karikavõistluste veerandfinaalid:

18.10.2023 19.00 Aruküla Spordihoone Mistra – HC Tallinn

21.10.2023 16.00 Sõle Spordihoone HC Tallinn – Mistra

19.11.2023 15.00 Mesikäpa Hall Põlva Serviti – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper