36-aastane Cauchy rääkis, et tema endine treener Andrew Gueddes vägistas teda ligi 400 korda. Kaks aastat kestnud julmused said alguse 1999. aastal, kui Cauchy oli 12-aastane.

Cauchy oli oma vanuseklassis Prantsusmaa paremuselt teine ​​mängija. Tema elu kõige hullem periood leidis aset hetkel, kui ta oli koos Gueddesiga treeninglaagris.

„See oli mu elu halvim nädal. Ta vägistas mind kolm korda päevas. Esimesel õhtul palus ta mul enda tuppa tulla ja ma ei teinud seda, kuid siis ta tuli minu ruumi. Olin kui vanglas ja ma ei saanud teha seda, mida soovisin, Elasin aastaid teadmisega, et mul võib olla AIDS,“ meenutas Cauchy.

Gueddes kannab praegu 18-aastast vanglakaristust, mis talle määrati 2021. aastal nelja alaealise tüdruku vägistamise eest. Cauchy sõnul oli treeneri tegevus tennisemaailmas aastaid avalik saladus.

Isegi tenniseklubi president oli teadlik treeneri tegevusest. Sellele vaatamata ta ei soovinud teemasse sekkuda, kuna tema sõnul tõi treener klubile tiitleid. „Kui ma talle ütlesin, et Gueddesi käitumine tennisemängijate suhtes pole õige, siis sain ainult mitte midagi ütlevaid vastuseid,“ lisas ta.

Komisjon teeb Cauchy tunnistuse osas otsuse tänavuse aasta detsembris.