Brasiillane lahkus koondise 5:1 võidumängus Boliivia vastu väljakult pisarates. „Mu viimased viis kuud elus on olnud tormilised,“ kommenteeris ta olukorda Brasiilia meediale.

Richarlison tunnistas, et asjad liiguvad paremuse suunas. „Inimesed, kes soovisid mind raha tõttu ära kasutada, on minu kõrvalt kadunud. Kui koduklubi juurde naasen, siis otsin psühholoogilist abi. See aitab mul tulla tagasi tugevamana,“ lisas mängumees.

Brasiilia pallivõlur on Tottenhami eest löönud 40 kohtumise jooksul neli väravat. Ööl vastu kolmapäeva toimunud MM-valikmängus Peruu vastu jäi ründaja samuti kuivale. „Ma arvan, et ma ei mänginud halvasti. Lihtsalt raske on keskenduda mängule, kui mujal elus on palju asju kontrolli alt väljunud,“ jätkas ta.

Kodumaa meedia teatel lõpetas Richarlison hiljuti koostöö ka oma pikaaegase agendi Renato Velascoga. „See ei ole kuidagi seotud sellega, miks mu esitused pole oodatult head,“ avaldas brasiillane. „Ma olen kindel, et kuulun koondisesse ka Brasiilia järgmises valikaknas. Teen selle nimel tööd.“

Richarlison jookseb kõigi eelduste kohaselt väljakule juba taas laupäeval, kui Totteham kohtub Inglismaa kõrgliigas Sheffield Unitediga.