Kullas alustas nädalavahetust ajasõidu teise kohaga. 0,8 sekundiga suutis meie meest edestada Conrad Mewse, kolmanda aja sõitis välja Josh Gilbert.

Esimeses võistlussõidus võttis Kullas sisse teise koha Gilberti taga, kolmas oli itaallane Ivo Monticelli ja neljas Mewse. Mewse möödus üsna pea Monticellist ning tavapärane kolmik oligi taas sõitu juhatamas. Kullas survestas Gilbertit pool sõita ja seejärel õnnestuski meie mehel esikohale tõusta. Liidrikohta eestlane enam käest ei andnud ning ta tuli võidukalt finišisse. Gilbert lõpetas sõidu teisena ja Mewse kolmandana.

Teist sõitu asus juhtima Mewse ja Kullas võttis sisse taas teise koha. Harri püsis kogu sõidu liidri kannul, kuid mööduda sel korral ei õnnestunud ja Kullas lõpetas Mewse`i järel teisena.

Etapi kokkuvõttes teenis Kullas 47 punktiga esikoha, teine oli 45 punktiga Mewse ja kolmas 42 punktiga Gilbert. Samad mehed moodustasid hooaja kokkuvõttes ka MX1 klassi esikolmiku. Briti meistriks tuli 303 punktiga Mewse, teise koha sai Gilbert (275p) ja kolmanda Kullas (272).

Harri Kullas: „Hea on lõpetada hooaega ilusa tulemusega. Rada on kõvasti muudetud võrreldes selle ajaga, kui ma siin viimati sõitsin, nautisin siin sõitmist väga. Sellel aastal siis kolmas koht. Võitsin esimese ja viimase etapi, hooaja keskel oli keerulisem. Läks natuke aega, et uue tsikliga õiged seaded leida. Järgmisena teen kaasa Inglismaa MM-etapil Matterley Basinis.“

MX2 klassi ajasõidus näitas Jörgen-Matthias Talviku neljandat ringiaega. Kiireim oli Tommy Searle, teise aja sai Elliot Banks Browne ja kolmanda aja Billy Askew.

Avasõidus sai Talviku stardist minema kolmandana, kuid peagi ta kukkus porisel rajal ja see rikkus kogu ülejäänud sõidu. Lõpuks ei suutnudki Jörgen-Matthias paremat kui 13. koht. Esikoha teenis Searle, teine oli Banks-Browne ja kolmas Dylan Walsh.

Ka teist sõitu alustas Talviku korraliku stardiga, kuid taas tuli ette kukkumine ja seejärel tema tsikkel enam käima ei läinud ning sõit tuli pooleli jätta. Searle oli ka teises sõidus võitmatu, teisena lõpetas Isak Gifting ja kolmandana Jack Chambers.

Etapi kokkuvõttes sai Talviku 8 punktiga 19. koha. Etapivõit läks 50 punktiga Searlele, teine oli Walsh ja kolmas Banks Browne.

Hooaja kokkuvõttes tuli Talviku 114 punktiga 9. kohale. Briti meistriks krooniti 265 punktiga rootslane Gifting.

Jörgen-Matthias Talviku: „Päev läks päris aia taha. Kvalifikatsiooni neljanda kohaga olin väga rahul ja ajad olid tihedad. Esimese sõidu olud olid päris mudased ja keerulised, aga sain kolmandana stardist minema. Esimese täispika ringi lõpus kukkusin ja peale seda ei suutnud ennast kokku võtta ning kukkusin veel paar korda. Teine sõit olin kuues/seitsmes kui korra kukkusin kurvis ja peale seda tsikkel enam tööle ei läinud. Arvatavasti taaskord probleemiks mootorratta aju. Raja olud olid väga tehnilised ja jube kahju, et ei saanud areneda sellistest oludes, kuna kindlasti sellised tingimused ei ole minu tugevaimaks küljeks ja vajab treenimist. Vähemalt olen ühes tükis ja tuleb ikka positiivselt edasi rühkida! Kiirus on olemas ja on vaja leida see stabiilsus samuti. Tuleval nädalavahetusel võistlusi plaanis kaasa teha pole ja puhkame vaimu ning keha, sest graafik on väga tihe olnud ning võistlusi ja reisimist on juuli algusest saadik iga nädal olnud.“