Prantslasest peakohtunik Willy Delajod peatas eilse mängu Kosovo jalgpallurite nõudmisel 18. minutil, sest Rumeenia ultrafännid olid toonud tribüünile plakati „Kosovo on Serbia“ ning provotseerisid külalismeeskonna mängijaid serbiakeelsete laulude ja hüüetega.

Mängijad lahkusid väljakult ning kohtumine sai jätkuda umbes 45 minuti pärast.

Rumeenia teenis lõpuks tänu Nicolae Stanciu ja Valentin Mihaila lõpuminutite väravale 2:0 võidu, kusjuures Kosovo mängis alates 43. minutist vähemuses.

Ilmselt ootab Rumeenia jalgpalliliitu nüüd soolane rahatrahv.

Kosovo kuulutas end ühepoolselt Serbiast sõltumatuks 17. veebruaril 2008. Nende iseseisvust on tunnustanud üle saja riigi, kuid Rumeenia on üks väheseid Euroopa liidu riike, mis pole seda teinud.

Teistes sama alagrupi mängudes võitis Šveits Andorrat 3:0 ja Iisrael Valgevenet 1:0.

Kuue vooru järel on liider Šveits 14 punktiga, Rumeenial on 12 ja Iisraelil 11 punkti.

C-alagrupis sai üliolulise võidu Itaalia, kes alistas külla sõitnud Ukraina 2:1. Mõlemad kodumeeskonna väravad lõi avapoolajal Davide Frattesi. Põhja-Makedoonia alistas võõrsil Malta 2:0.

Inglismaal on selle grupi liidrina 13 punkti. Itaalial, kellel on mäng vähem peetud, ning Ukrainal ja Põhja-Makedoonial on võrdselt 7 punkti.

A-alagrupis võitis Hispaania 6:0 Küprost ja Norra 2:1 Gruusiat. Grupi liider on Šotimaa täisedu 15 punktiga, mängu vähem pidanud Hispaanial on 9 ja Norral 7 punkti.