Täna avaldatud reitingutabelis on Tattari nime taga ilus number 999, millega ta kindlustas veelgi oma kõigi aegade kõrgeima reitinguga naismängija positsiooni - selliselt võis eestlannat tituleerida juba varemgi.

Mis on PDGA reiting? Tegemist on mängija käesolevat taseme näitajaga, mis peegeldab tema viimase aasta taset võrreldes samadel radadel võistelnud mängijate keskmisega (SSA ehk Scratch Scoring Average). Seejuures arvestatakse selles tabelis igat raundi eraldi, mitte ainult võistluse kogusummat. Loe süsteemist lähemalt siit!

Maagiliseks piiriks discgolfimaailmas peetakse reitingut 1000, milleni on seni küündinud ja millest üle saanud vaid meesmängijad.

Järgmine võimalus Tattaril selle maagilise tähiseni jõuda avaneb juba kuu pärast. Sel nädalavahetusel osaleb ta Massachusettsis Leicesteris MVP Openil, järgmise nädala lõpus (21.-24. september) peetakse Põhja-Carolinas Burlingtonis PDGA USA naiste discgolfi meistrivõistlused (United States Women's Disc Golf Championship), mis on naistele aasta viimaseks suurturniiriks (Majors).

PDGA reitingut uuendatakse iga kuu teisel teisipäeval.

8. augustil avaldatud reitingus oli Tattari näitaja veel 994, eelmise aasta samal ajal (13.09) näiteks 987.