30-aastane Verratti oli aastaid PSG-s põhitegija, kuid tänavu suvel saabus meeskonda peatreener Luis Enrique, kes Verrattit enam oma plaanides ei näinud. Nii asus poolkaitsja otsima uut koduklubi.

Esialgu tundsid Verratti teenete vastu huvi Saudi Araabia tiimid Al-Hilal ja Al-Ahli, kuid nad ei olnud valmis tegema pakkumist, mis PSG-d rahuldaks. Lõpuks pani Al-Arabi lauda 45 miljonit eurot ning nüüd on Verratti siirdumas Katari kõrgliigasse.

Verrattil oli PSG-ga kehtiv kontraht 2026. aasta suveni. Viimase lepingupikenduse allkirjastas ta kõigest üheksa kuud tagasi.

Itaalia koondise peatreener Luciano Spalletti jättis Verratti praegusest koondiseaknast igatahes eemale. Katari siirdumise järel on poolkaitsja edasine tulevik rahvusesinduses kindlasti küsimärgi all.

2012. aastal PSG-ga liitunud Verratti on seejärel kroonitud Prantsusmaa meistriks koguni üheksal korral. Karjääri suurimaks saavutuseks on ilmselgelt aga 2020. aasta EM-tiitel Itaalia koondisega. Itaalia koondises on ta pidanud 55 kohtumist ning löönud kolm väravat.