Portugal asus J-alagrupi mängu juba poolajaks 4:0 juhtima ning sellega oligi matš tehtud. Lõpuks lõid kaks väravat Goncalo Ramos, Diogo Jota ja Goncalo Inacio. Korra olid täpsed Bruno Fernandes, Joao Felix ja Ricardo Horta.

Seejuures tuleb tõdeda, et Luksemburg on käimasolevas valiksarjas vägagi hästi esinenud. Seni on alistatud nii Bosnia ja Hertsegoviina, Island kui ka Liechtenstein. Lisaks mängiti avavoorus viiki Slovakkiaga. Nende tulemuste kõrvale on nüüd saadud kaks kaotust Portugalilt.

J-alagrupi esmaspäevastes kohtumistes tundsid võidurõõmu veel Island ja Slovakkia. Island alistas koduväljakul Bosnia ja Hertsegoviina 1:0. Mängu ainsa värava lõi Alfred Finnbogason esimesel üleminutil.

Slovakkia mängis koduväljakul Liechtensteini üle 3:0. See kohtumine tehti ära kuue minutiga. David Hancko skooris juba kaheksandal sekundil. Ondrej Duda lisas teise kolmandal minutil ning Robert Mak vormistas lõppskoori kuuendal minutil.

J-alagrupi tabeliseis (kõigil on peetud 6 kohtumist):

1. Portugal 18 punkti

2. Slovakkia 13

3. Luksemburg 10

4. Island 6

5. Bosnia ja Hertsegoviina 6

6. Liechtenstein 0

Lisaks peeti esmaspäeva õhtul kaks kohtumist D-alagrupis. Horvaatia alistas võõrsil tänu Andrej Kramarici 13. minuti tabamusele Armeenia 1:0.

Grupi teises matšis pidi koduväljakul kaotuse vastu võtma Läti, kes jäi Walesile alla 0:2. Külalised asusid juhtima 29. minutil aaron Ramsey penaltist. Matši lõppskoori vormistas David Brooks kuuendal üleminutil.

D-alagrupi tabeliseis:

1. Horvaatia 10 punkti/4 mängu

2. Türgi 10/5

3. Armeenia 7/5

4. Wales 7/5

5. Läti 0/5