Nimelt võõrustab Boliivia kohtumist riigi pealinnas La Paz’is asuval Estadio Hernando Siles’i areenil. Mängupaik asub koguni 3637 meetri kõrgusel üle merepinna. Tuleb märkida, et sellisel kõrgusel tavapäraselt professionaalseid vutistaadioneid ei leia.

Teisipäevase matši eel on sotsiaalmeedias levima läinud foto Liverpooli poolkaitsjast Alexis Mac Allisterist, kes kasutab oludega kohanemisel hapnikuballooni abi. Nagu mitmel pool kirjutatakse, siis hapnikuballoonid ongi sellistes oludes vajalikud ning neid jagati kõikidele Argentina koondise liikmetele.

Vahepeal ei lubanud Rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA La Paz’is ametlikke matše pidada ja kõrguse ülempiiriks seati 2500 meetrit. Mõned kuud hiljem kergitati seda numbrit 3000 meetri peale ning lõpuks tehti Estadio Hernando Siles’i staadionile üldse erand. Nii mängitaksegi seal taas ametlikke valikkohtumisi.

La Paz’is asuv areen on ennegi rahvusvahelises meedias tähelepanu pälvinud. 2018. aasta MM-valiksarja mänge pidades nimetas Brasiilia koondise staar Neymar sealseid tingimusi ebainimlikeks.

Boliivia ja Argentina matši eel on argentinlastel muresid veel. Nimelt sai nende suurim staar Lionel Messi kohtumises Ecuadoriga kerge vigastuse. Argentina koondise peatreeneri Lionel Scaloni sõnul tegi Messi eelseisva matši eel iseseisvalt trenni, kuid koondise suurim staar on La Paz’is kindlasti kohal.