Maailma suuremad jalgpalliklubid käivad enamasti käest kätte. Näiteks Inglismaa kõrgliigas on 20-st klubil vaid neli inglasest omanike käes, samal ajal kaheksas satsis on enamusosalus ameeriklastel ning kuuel asiaatidel. Tolles maailmas oli erand Itaalia klubi Torino Juventus, mida FIAT-i autotehase taga olev Agnellide perekond on omanud alates 1923. aastast.

Aastail 1923–1935 tõusis meeskond Edoardo Agnelli juhtimisel Itaalia tippu. Praegune Exori tegevjuht John Elkann on näiteks aastail 1947–1954 vutisatsi presidendi ametis olnud Gianni Agnelli vennapoeg. Kuid viimasel ajal pole Itaalia meeskonnal rahaliselt parimad ajad.

Agnellide perekonna kontrolli all olev ja Hollandis noteeritud Exori silmis pole Juventuse majandustulemused jätkusuutlikud, väidab Il Giornale. Lisaks visati meeskond eurosarjast välja ning eelmine president Andrea Agnelli on koos oma paremate kätega kohtu all, mis mõjutab laiemalt klubi ja ettevõtte mainet. Ajalehe sõnul loodab Exor meeskonna eest saada umbes 1,5 miljardit eurot.

Juventusel on kolme vooru järel kirjas kaks võitu ja üks viik, millega nad hoiavad kahe Milano meeskonna järel kolmandat kohta.