Sardiinia meeskond Sassari Dinamo võttis Cagliari City nimelisel kontrollturniiril mõõtu kahe Euroliiga meeskonnaga. Poolfinaalis võtsid võõrustajad mõõtu Belgradi Crvena zvezdalt, kes pandi 76:71 selili. Sassari parim punktitooja oli 19 silma visanud Kaspar Treier.

Pühapäeval oli Sassaril vastas Itaalia tippklubi Milano Olimpia, kelle vastu sarnast jaksu enam polnud ning nad jäid alla 63:83. Taas oli meeskonna parim skoorija Treier, kelle kontosse jäi 14 silma. Sassari oli kohal sisuliselt oma parima koosseisuga, oluline puuduja oli aga just Treieri positsioonil mängiv leedukas Eimantas Bendžius, kes oli koondisega veel MM-il.

„See meeskond on suurepärane. Dinamo stiil peaks olema üsna sarnane nagu eelmisel hooajal, aga uue mängijad peavad veel sisse sulanduma. Kas ma saan uuel hooajal rohkem vastusust? Ma loodan küll,“ sõnas Treier matši järel.

Korvpallikoondise mängujuhi Kristian Kullamäe tööandja Bilbao võttis pühapäeval mõõtu Portugali meeskonnalt Porto. Hispaania sats jäi peale napilt 72:71, võitjate parim skoorija oli Kullamäe, kelle arvele jäi 14 punkti kõrval ka kolm lauapalli ja kolm korvisöötu.

Matthias Tass aitas oma uuel leivaisal võita Belgia-Hollandi ühisliiga superkarika. Oostende alistas Hollandi valitseva meistri Leideni kindlalt 89:59, eestlase kontosse jäi 12 punkti ja kaks lauda.

Bulgaaria meeskond Balkan alistas kontrollmängus liigarivaali Shumeni 86:81, võitjate parim oli 18 silma toonud Karl-Johan Lips.