Parc fermé on tsoon, kuhu autod peale igat võistluspäeva viiakse ja hommikul jälle välja võetakse. Mehaanikud ja sõitjad parc fermésse pargitud masinaid enam puutuda ei tohi.

Hyundai tiimiliikme keelatud tegevus jäi laupäeva õhtul silma FIA tehnilise delegaadi assistendile. Konkurentide autode fotografeerimisega rikkus tiim WRC reegliteraamatu artiklit 2.13.

Akropolise ralli jaoks tehtud täiendavate reeglite kohaselt võib üks tiimiliige antud alasse siseneda 20 minutit enne võistlusauto stardiaega (tsoonist väljumise aega), et kontrollida, kas hübriidsüsteem on töökorras, kuid mobiiliga fotode tegemine on ikkagi keelatud.

Hyundai tiimi mänedžer Tolga Ozakinci kaitses meeskonda kohtunike vaibal käies väitega, et antud tiimiliige on oma tööpostil uus ega saanud tiimilt mingeid juhiseid. Fotod, mis ta tegi, olevat vaid tema isiklikuks mälestuseks. Ta kahetses juhtunut ning lisas, et Hyundai poleks nendest piltidest kuidagi kasu saanud, eriti arvestades, et Kreeka rallil pole autodele ette nähtud hommikust hooldusaega.

Hiljem ühines ülekuulamisel ruumis viibijatega ka süüalune tiimiliige, kes kordas Ozakinci versiooni juhtunust ja kinnitas, et polnud pildistamiskeelust teadlik.

Hyundai ralli tulemust see ei mõjutanud. Tiimi parimana sai Dani Sordo kolmanda koha, Esapekka Lappi võttis viienda koha punktid.