„Pärast esimesi väravaid läksime oma teed. Lõpuks saime lihtsa võidu, aga pidime selleks palju asju hästi tegema. Olen mängijate esitusega väga rahul ja taktikaliselt panime ka täkkesse,“ lausus Andersson mängujärgsel pressikonverentsil.

„Kui võõrsil 5:0 võita ja vastastel on mängu jooksul ainult üks hea võimalus, siis ei saa nuriseda. Mängisime muidu kaitses suurepäraselt ja oleksime võinud isegi rohkem väravaid lüüa. Meil oli palju häid võimalusi, aga eestlaste väravavaht oli samuti väga-väga hea,“ tunnustas peatreener Karl Jakob Heina.

Rootslastest soovis Andersson eraldi välja tuua äärekaitsjaid Ken Sema ja Linus Wahlqvisti, kes mõlemad said kirja väravasöödu.

„Nad ei ole koondist palju esindanud, aga said väga hästi hakkama. Eelmistel hooaegadel on ta [Sema] klubis peamiselt ääreründajana tegutsenud. Kui ma kunagi 2013. aastal noorukest Keni Norrköpingus juhendasin, siis ta oli veel puhas ründaja, aga täna oli tubli ka kaitses,“ lausus rootslane, kes kümmekond aastat tagasi tegi Norrköpingus sarnase lükke ka Joonas Tammega, muutes eestlase positsiooni ründajast kaitsjaks.