Suur korvpalliõhtu lõpeb PAF Eesti-Läti Ühisliiga avalöögiga, kus kohtuvad möödunud hooajal Eesti meistriliiga finaalis mänginud BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks&Moorits.

Korvpalliõhtul jooksevad väljakule ka Tallinna ja Tartu noortevõistkonnad, kes võtavad omavahel mõõtu, ning oodata on ka üllatusesinejat, kes annab kaks kontserti mängupauside ajal.

Legendide mängus jooksevad Kalev/Cramo eest väljakule lisaks Kangurile Branko Mirkovic, Gregor Arbet, Rait Keerles, Tanel Sokk, Howard Frier, Valmo Kriisa, Erik Keedus ja Gert Dorbek. Meeskonda juhendavad Alar Varrak ja Martin Müürsepp.

Tartu legendidest löövad kaasa Janar Talts, Martin Viiask, Augenijus Vaškys, Asko Paade, Vallo Allingu, Marek Doronin, Toomas Liivak, Silver Leppik ja Kristo Saage.

“Üle tuhande pileti on hetkel müüdud ning BC Kalev/Cramo on endale eesmärgiks seadnud korraldada fännidele unustamatu korvpalliõhtu ja Kristjan Kanguri karjäärile väärikas punkt panna. Lisaks loodab klubi oma nimele võtta Eesti-Läti Ühisliiga pealtvaatajarekordi, mis hetkel kuulub 5050 inimesega eelmisel hooajal peetud Riia VEFi ja Prometei vahelisele mängule,“ teatas Kalev/Cramo.

Ühe piletiga saad kolm mängu, ühe kontserdi ja võimaluse olla osa ajaloost - piletid on saadaval alates 12st eurost Piletitasku keskkonnas.