Tallinna Kalevi poolt korraldatud turniiril kohtusid nad poolfinaalis Viimsiga. Tallinlased läksid kahe poolajal vahelisele puhkusele eduseisus 47:42 ning nad võitsid mängu 87:81.

Kalevi poolel tegi enim pahandust ameeriklane Kelvin Johnson, kelle arvele jäi 29 punkti (visked platsilt 8/14 ja vabaviskejoonelt 12/12), üheksa lauda, seitse korvisöötu ja kaks vaheltlõiget. Sel hooajal kannavad meeskonna vormi ka mullu TalTechi esindanud vanameistrid Erik Keedus ja Toomas Raadik, kes tõid vastavalt 14 ja kaheksa silma. Kahekohalise punktisummani jõudis teinegi ameeriklane James Moore, kelle arvele jäi kümme punkti, üheksa lauda (neist viis vastase korvi alt), neli vaheltlõiget ja kolm viskeblokeeringut.

Lisaks neile lippasid Audentesega koostöö lõpetanud Kalevi eest väljakule kapten Mario Paiste, Janar Aniste, Erik Schmalz, Mark Jaakson, Georg Allemann ning 205 cm pikkune ukrainlane Dmitrõ Tõhhonov.

Kõva noorenduskuuri läbinud Viimsi KK parim oli pingilt sekkunud 18-aastane tagamängija Stefan Vaaks, kelle arvele jäi 23 punkti. Oliver Suurorg toetas teda 12 ning Ron Laanemaa ja Kristjan Kokk mõlemad 11 silmaga. Suuroru arvele jäi lisaks seitse korvisöötu. Oodatult jäi ilma korraliku keskmängijata tegutsenud Viimsi hätta lauavõistluses, mille nad kaotasid 29:43.

Kalev/Cramo kaotas Leedu tippklubile

Teises Tallinna Karika poolfinaalis alistas TalTech/Optibet 85:80 Keila Coolbeti. Võitjate poolel säras Kasper Suurorg, kelle kontosse jäi 21 punkti ja viis korvisöötu. Lisaks talle said kahekohalise punktisumma kätte Gregor Ilves (13), Oliver Metsalu, Rasmus Andre ja Patrik Saal (kõik 10). Mitmekülgselt esines ka koondislane Taavi Jurkatamm, kes viskas üheksa punkti, võttis seitse lauda, andis viis korvisöötu, röövis neli korda vastaselt palli ning tegi lausa neli viskeblokeeringut.

Keila ja TalTechi matš

Keilat vedas 20 silma visanud Kevin Johnson, kes ühe korvisöödu kõrvale tegi samas neli pallikaotust. Kristen Kasemets ja Karlis Zunda toetasid ameeriklast kuraditosina ning Denis Krestinin tosina silmaga. 203 cm pikkune Krestinin võttis lisaks maha üheksa lauda ning ta andis meeskonna üheksast korvisöödust neli. Tänavu Keila korvialust tugevdav Luka Majstorovici saldosse jäi 17 minutiga seitse punkti ja kaheksa lauda.

Valitsev meister Kalev/Cramo võttis Leedus mõõtu sealse tippklubi Vilniuse Wolvesiga. Kui poolajapausile läksid tallinlased napis 36:38 kaotusseisus, siis lõpuks jäid nad alla 61:73.

Oleksandr Kovliarita mänginud Kalevi poolel viskasid parimatena Hugo Toom 12, Desonta Bradford 11 ja Leemet Böckler kümme punkti. Mihkel Kirves sai kirja viis silma, aga samas võttis maha kümme lauda ning andis seitse korvisöötu, mis mõlemad olid meeskonna parimad näitajad. Võitjate parim oli Eigirdas Žukauskas 15 punktiga.