Kohtumine oli tasavägine ning noore kooseisuga SK Tapa ei andnud kergesti alla, vaid püsis usinalt Mistra kannul. 14. mänguminutil seisid tablool numbrid 4:2 Mistra kasuks. Kui muidu püsis vahemaa kahe-kolme värava peal, siis 20. minutil läks Mistra Rauno Kopli väravast 11:7 juhtima. Veel enne esimese poolaja lõppu sattus Marcus Rättel väravalainele ning tasandas Tapa kaotusseisu kahe värava peale. Puhkepausile mindi Mistrale 16:14 eduseisus.

Teise poolaja teisel minutil seisis tablool viik, kui Marten Saar ja Endrik Jaanis viskasid palli Mistra võrku. Seejärel haaras Tapa ise liidrirolli. Mistrat oluliseks lüliks osutus Kaspar Lees, kes sai käe valgeks 37. minutil, ent Tapa püsis ühe-kahe värava kaugusel. Kuigi 58. minutil teenis Mistra mängija Kopli punase kaardi, jõudis Tapa viigile lähedale. Kohtumise viimastel sekunditel sahistas väravavõrku veel Serhii Orlovskyi, kuid rohkemaks suutelised ei oldud. Mistra alustas hooaega dramaatilise 27:26 võiduga.

Tapa resultatiivseimaks mängijaks kerkis Marcus Rättel 14 väravaga. Mistra eest viskas 11 väravat Serhii Orlovskyi.

Marcus Rätteli sõnul võib meeskonna esitusega suures pildis rahul olla. „Kōik pingutasid ning tahtmine ja soov oli suur. Kuna meil on väga noor meeskond, siis sellised kaotused jäävad kindlasti meelde,“ kommenteeris Rättel. „Ma usun, et see mäng näitas meile, et me oleme suutelised mängima paberi peal endast tugevamate vastastega peaaegu lõpuni. Ja siit saab ainult paremaks minna.“

Käsipalli Meistriliiga esimese vooru viimane kohtumine Viljandi HC ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper vahel toimub homme õhtul 19.00.