Reinart teenis eelmisel hooajal esiliigas Tamsalu Los Toros/TalTech eest mängides keskmiselt 21 minutit mänguaega, mille jooksul jõudis visata 8 punkti, noppida 5 lauapalli ja anda 3 resultatiivset söötu. Eesti-Läti liigas pääses Reinart väljakule keskmiselt kuueks ja pooleks minutiks.

Viimsi peatreener Valdo Lips ootab noormehelt sama, mis teistelt noormängijatelt- kaitses pingutamist, igas olukorras võitlemist ja maksimumi andmist.

Ken-Martti Reinart: „Liitusin Viimsiga, kuna Viimsi on mulle varasemalt positiivse poole pealt silma jäänud. Näen, et siin on mul hea võimalus teha järgmine samm oma karjääris. Uuelt hooajalt ootan palju häid emotsioone ja arengut läbi hooaja nii isiklikus kui võistkondlikus plaanis.“

„Ken-Martti soovis keskkonnavahetust ja võimalust ennast proovile panna. Meie saame neid võimalusi pakkuda ning nüüd on juba Ken-Martti enda kätes, endast kõik anda ja end meeskonna põhirotatsiooni mängida ning ka meistriliigas kanda kinnitada,“ sõnas meeskonna tegevjuht Tanel Einaste klubi pressiteate vahendusel.