Rallikorraldajatele valmistab ohtralt peavalu lakkamatu paduvihm, mille tõttu tühitati ka hommikune testikatse. „Esmaspäeval oli veel pool päeva kuiv, kuid siis hakkas sadama. 60-100 kilomeetrit põhja pool on sadu olnud väga tugev ning igasuguseid rekordeid on tehtud. Meie rajoonis pole olukord sellega võrreldav. Mõned uputused on, aga ei midagi hullu,“ analüüsis Tänak.

Tänakul oli rohkelt ebaõnne nii Rally Estonial kui ka sellele järgnenud Soome ralli. Millised eesmärgid on eestlane seadnud Kreeka ralliks? „Ma loodaks jõuda testikatsest ja esimesest katsest veidi kaugemale. Oleme juba praegu teinud sammu edasi, kuna testikatse jäi ära. Loodetavasti saame sõita vähemalt puhta ralli ja taastada rütmi,“ jätkas Tänak.

M-Spordi piloot tõdes, et praegu on eesmärk pigem ralli lõpetada, kui midagi saavutada. „Pikalt on olnud päris keeruline periood. Eks näis,“ rääkis ta. „See on selge, et spordil läheb üleüldiselt praegu keeruliselt. FIA ja promootor peavad tulema uuendustega välja. See sport on väga pikalt üheksakümnendatesse kinni jäänud ja järgmist sammu ei ole suudetud teha. Kui keegi tahab täna veel ka M-Spordi maha kanda, siis oleme üks samme lähemal ralli surmale,“ vastas Tänak tema kodutiimi tulevikku puudutavale küsimusele.

Vaata videost lisaks, mida Tänak Kreeka ralli eel rääkis!