18-aastane ja 198 cm pikk tagamängija või väikese ääre kohal tegutsev Lehe pani end eelmisel hooajal proovile Saksamaa esiliigas Tübingeni Tigersis. Enne seda pallis ta Audentes SK/Tallinna Ülikool/TSK meeskonnas, mis osales Eesti U18 meistrivõistlustel.

Hiljuti esindas Lehe Eesti koondist, kui Ungaris toimunud FIBA U18 3×3 korvpalli maailmameistrivõistlustel saadi neljas koht. Pronksimängus tunnistati Sloveenia 16:15 paremust.

Viimsi peatreener Valdo Lips ootab Lehelt sama, mis teistelt noormängijatelt- kaitses pingutamist, igas olukorras võitlemist ja maksimumi andmist.

Lehe ise on tahtmist täis ja soovib olla teistele eeskujuks.

„Otsustasin liituda Viimsi korvpallimeeskonnaga kuna siinsel meeskonnal on hea maine ja tugev treenerite ning noorte ambitsioonikate mängijate koosseis, mis mind väga motiveerib. Isiklikult tahan oma korvpallioskusi täiendada, saada tugevaid mänge ja areneda mängijana. Meeskonnana on meie eesmärk saavutada edu kohalikel ja võimalusel ka rahvusvahelistel turniiridel. Tahame näidata head mängu ning olla eeskujuks teistele noortele korvpallihuvilistele,“ rääkis Lehe.

„Kokkuvõtlikult, Viimsi korvpallimeeskonnas mängimine vastab minu isiklikele ambitsioonidele korvpallis ning pakub suurepärast võimalust kuuluda toetavasse ja eesmärgile suunatud meeskonda,“ lisas ta.