Soomlased tegid sellise ennustuse oma värskes ralli-podcast’is.

„Tänaku punktisaak on viimastel rallidel napiks jäänud, vahe Kallega (Rovanperä – toim) on 66 punkti. Ja kuna [Elfyn] Evans ja [Thierry] Neuville on samuti tema ees, on äärmiselt tõenäoline, et ta ei suuda sel hooajal meistritiitlit võita. Kas ta on endiselt kindel, et peaks M-Sportis jätkama?“ küsis Heinonen.

„Pean kõige tõenäolisemaks, et Toyota läheb edasi sama sõitjate koosseisuga. Ja Tänak läheb Hyundaisse tagasi,“ pakkus Hietavala.

Ta usub, et kuigi Tänak „põletas“ ka eelmise hooaja lõpus Hyundaist lahkudes sildu, võetakse eestlane hea meelega tagasi.

Mõlemad ralliajakirjanikud on sama meelt, et ka uuenenud Hyundai – mis palkas pealikuks Cyril Abitebouli ja tehnikajuhiks Francois-Xavier Demaisoni – võiks Tänakule huvi pakkuda.

Tiimijuht Abiteboul pole teinud saladust, et meeskond on huvitatud kõigist headest sõitjatest, nende seas ka Tänakust.

„Siis oleks neil (M-Sportil – toim) tõesti koosseis, millega nad saaksid Toyotale väljakutse esitada. Seega oleks neil Tänak, Neuville ja [Esapekka] Lappi, kolm päris kõva sõitjat,“ rõhutab Hietavala.

Heinonen on kolleegiga nõus. „Kas me jõuame nüüd järeldusele, et Tänak lahkub M-Sportist Hyundaisse?“ uuris ta.

„Jah, ja M-Sportist saab veelgi rohkem – kuidas nüüd ilusti öelda – võimalus noortele ja rikastele tõusvatele talentidele. Või koht sõitjatele, kes on juba karjääri lõpusirgel, kuid veel hästi tasustatud,“ resümeerib Hietavala.