Antony endine tüdruksõber Gabriela Cavallin (23) süüdistab jalgpallurit mitmes kallaletungis. Naise sõnul leidsid rünnakud aset eelmise aasta juunist kuni tänavu maini.

Cavallini on esitanud jalgpallitähele ametliku süüdistuse Brasiilias ja Suurbritannias. Hetkel tegelevad selle uurimisega nii Sao Paulo kui Manchesteri politsei.

Naine väidab muu hulgas, et Antony vägistas teda mitu korda, kui ta oli rase, vahendab Iltalehti.

Brasiilia väljaandele UOL-ile antud usutluses ütles naine, et esimene kallaletung toimus 2022. aasta juunis, kui nad puhkasid Brasiilias. Cavallini sõnul tiris Antony ta autosse, lõi teda korduvalt ja ähvardas ta liikuvast autost välja visata.

Naise väitel lõi Antony teda uuesti tänavu jaanuaris ühes Manchesteri hotellis. Selle tagajärjel sai vigastada naise rinnaimplantaat, mis vajas operatsiooni.

„Ainus, mida Cavallin tahab, on see, et kõige eest, mida ta läbi elas, saaks Antony karistada. Ma usaldan tsiviilasjade uurimist ja ootan, et ta toimepandud kuritegude eest vastutusele võetaks,“ ütles naise advokaat Daniel Bialski Globo Monday`le.

Brasiilia koondis otsustas esile kerkinud süüdistuste ja käimasoleva politseiuurimise tõttu Antony oma koosseisust välja jätta. Teda asendab eelseisvates MM-valikmängudes Boliivia ja Peruuga Arsenali jalgpallur Gabriel Jesus.

Antony eitab kõiki süüdistusi. „Olen algusest peale suhtunud sellesse tõsiselt ja lugupidavalt ning andnud politseie asjakohaseid selgitusi. Võin öelda, et süüdistused ei vasta tõele ning juba antud ja esitatavad tõendid tõendavad minu süütust,“ teatas jalgpallur.

Brasiillane tunnistab ühtasi, et suhe Cavalliniga oli tormiline ja hõlmas mõlemapoolseid verbaalseid rünnakuid, kuid ta ei löönud naist kordagi.

Manchester Unitedi klubi ei ole nende mängija suhtes esitatud süüdistusi siiani kommenteerinud.

United ostis Antony eelmisel aastal Amsterdamis Ajaxist umbes 100 miljoni euro eest.