74-kilomeetrisel distantsil oli eliitklassi naistest parim Melissa Maia ajaga 3:35.31. Meier pidas maha tõsise lahingu Celina Carpinteiroga, kuid pälvis lõpuspurdiga siiski teise koha. Mõlemad naised jäid võitjast maha üle 12 minuti.

„Nädal enne võistluspäeva tundsin rada läbi sõites, et ma lendan. Proovisin kogu nädala treenimist timmida, et sama tunne oleks ka võistlustel, ent kruttisin ootused nii kõrgeks, et ei suutnud võistluseelsel ööl magada ja sinna läks ka hea tunne,“ kirjutas Meier oma blogis.

„Proovisin kehast välja pigistada kõik, mis veel oli jäänud, kuid lõpuks läks Melissa oma teed ja möödus veel palju meeste gruppe. Kolmas naine jõudis mulle järele 60. kilomeetril. Võitlesin, kuigi vahepeal tahtsin alla anda ja korraks ta saigi eest, kuid siis läks tõus veidi laugemaks, mis mulle hästi sobib. Suutsin nii ennast kui teda seal üllatada. Kuna olin raja läbi sõitnud, siis teadsin, et pean staadionile esimesena jõudma. Mu jalad olid nii krampis, et ma ei teadnud, kas ma neid peale sprintimist enam liigutada saan, aga tema kaasaelajad andsid mulle vist rohkem indu ja nii tulingi oma üliväsinud kehaga teise naisena üle finišijoone,“ lisas Meier.

Portugali maastikumaratonide karikasarja kokkuvõttes sai Meier 1000 punktiga kolmanda koha. Võidu pälvis Melissa Maia (1200 punkti) ja teise koha teenis Celina Carpinteiro (1010 punkti).