Neljapäeval algaval Akropolise MM-rallil on stardis kolm Ford Puma Rally1 autot, kui Ott Tänaku ja Pierre-Louis Loubet kõrval osaleb kreeklane Jourdan Serderidis.

59-aastane Serderidis on tänavu kaasa löönud kolmel MM-rallil. Võimalik, et Akropolise etapp jääb tema karjääri viimaseks, vähemalt MM-sarja põhiklassis.

„Alati on tore, kui saame võidusõidule välja panna kolm autot – eriti nii keerulisel rallil nagu Akropolis. Meil on väga hea meel, et Jourdan on taas meiega. Usume, et ta suudab anda kindla panuse,“ rääkis Millener MM-sarja kodulehel.

Milleneri sõnul oli väike suvepuhkus nende tiimile vajalik, sest eelmised etapid valmistasid tõsise pettumuse.

„Enamik meist on saanud aja maha võtta, mis on hea. Inimesed pidid oma akusid laadima ja valmistuma aasta viimaseks neljaks MM-ralliks,“ ütles Millener.

„Samas on meil olnud piisavalt tööd, et Ford Puma poodiumi kõrgeimale astmele tagasi viia. Meil oli suurepärane hooaja algus, kui Ott [Tänak] võitis Rootsis. Oleme kindlad, et saame enne aasta lõppu veel etapivõite ja tugevaid esitusi teeb ka Pierre [Loubet],“ lisas Millener.

Pärast Akropolise etappi jääb sõita veel Tšiili, Kesk-Euroopa ja Jaapani ralli.

Tänak hoiab praegu 104 punktiga neljandat kohta. Liidrikohal on valitsev maailmameister Kalle Rovanperä (Toyota) 170 punktiga.