„Usun, et Kalle võimalused Toyotas jätkata on üle 75 protsendi,“ ütles Latvala lepinguläbirääkimiste olukorra kohta soomlaste rallipodcastis, vahendab Rallit.fi.

Tiimijuht näeb Rovanperät „Toyota mehena“ paaril olulisel põhjusel. Nimelt võib noor soomlane Toyotaga driftis edasi võistelda ning meeskond saab talle pakkuda võimalust proovida ka teisi sarju.

„Ma usun, et see filosoofia sobib Kallele paremini, sest ta naudib sõitmist ja soovib lisaks rallile kogeda ka teisi elamusi. Usun, et need asjad loevad,“ ütles Latvala.

Lisaks Rovanperäle on Hyundai WRC-meeskond meelitanud oma ridadesse ka kaheksakordset maailmameistrit Sebastien Ogier`d. Latvala usub, et ka kogenud prantslane jätkab pigem nendega, sest tiimivahetuse risk oleks liiga suur.

„Praegu saab teha väga vähe testisõite. Ja kui ta sõidab ainult pool hooaega, võib uude autosse istumine olla keeruline. Teades tema iseloomu, tahab ta sõita vaid võidu peale. See ei pruugi sobida väljavaatega, et ta vahetab meeskonda,“ ütles Latvala.

Soomlane rõhutas, et 39-aastane Ogier teeb ka uuel hooajal kaasa vaid pool MM-programmist. „Ta ei sõida enam täishooaega,“ kinnitas Latvala.

Autoralli MM-sari jätkub sel neljapäeval algava Akropolise etapiga.