Tiitlikaitsja Max Verstappen (Red Bull) piirdus küll sedapuhku kvalifikatsioonis teise kohaga, aga finišijoone ületas ta harjumuspäraselt esimesena, võttes rekordilise kümnenda järjestikuse võidu. Head minekut näitas ka esikohalt startinud Carlos Sainz (Ferrari), kes pidas tiimikaaslase Charles Leclerc'iga maha tulise lahingu ja teenis Sergio Pereze (Red Bull) järel hooaja esimese poodiumikoha. Kas meeskond pidanuks Sainzi ja Leclerc'i mõõduvõttu jõulisemalt sekkuma ning kas hispaanlasest on saanud Ferrari esinumber?

Palju tähelepanu pälvis ka Lewis Hamiltoni (Mercedes) ja Oscar Piastri (McLaren) kokkupõrge, mille tagajärjel jäi austraallane punktideta. Hamilton teenis aga hoolimata viiesekundilisest karistusest kuuenda koha punktid ja üldarvestuses lahutab teda kolmandat kohta hoidvast Fernando Alonsost (Aston Martin) nüüd kõigest kuus silma. Kas seitsmekordset maailmameistrit pääses liiga kergelt?

Paul Aron lõpetas F3-s debüüthooaja kolmandal kohal. Viimasel etapil jäi eestlase saagiks aga kõigest põhisõidu seitsmes koht. Kuidas Aroni hooaega hinnata?

Jüri Vips tõmbas pikale võistluspausile joone alla ning sai karjääri esimesel IndyCari etapil 18. koha. Seejuures oli tal turvaautoga kõvasti ebaõnne. Kui kõrgele võinuks Vips Portlandi GP-l ilma viperusteta kerkida ja kas ilma ühe vormelilegendi abita jäänuks eestlasel debüüt tegemata? Vihjeks võib öelda, et see mees figureerib ka ülal oleval pildil.

Nendel ja teistel teemadel arutlesid „Ringiga ees“ saatejuhid juba stuudios pikemalt. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!