Giger ise sai Eesti vastu tegutseda vaid ühe geimi jagu, sest vahetati teises geimis teise sidemängija Peer Harkseni vastu välja.

„Kaks esimest geimi oli Eesti blokis väga hea ning surus meid oma hea serviga. Meil ei olnud vastuvõtt kõige parem. Pidime võitlema hullude nurkade pealt, kus meile pandi blokk ette. Seejärel muutsime oma mängu ja sundisime Eestit oma võimete piiril mängima. Vajasime aega, et nende kõrge blokiga harjuda,“ rääkis Giger Delfile.

Küsimusele, kas võis oodata, et sellest mängust selline viiegeimiline triller tuleb, vastas Giger: „Pärast esimest kahte geimi see nii ei tundunud. Oleme ka trennides näinud, et meil on vahel aega vaja, et end käima saada. Teadsime, et kui saame hoo sisse, läheb Eestil raskeks. Otsustavad geimis reageerisid nad muidugi hästi.“

„Nad hakkasid viiendas geimis jälle hästi servima. Kolmandas ja neljandas geimis tegid nad rohkem vigu. Viiendas jäime 2:5 kaotusseisu, kuid meil oli lõpus veel võimalus viigistada 14:14. Kahjuks tegime sel hetkel tehnilise vea,“ jätkas Giger.

„Olen üldiselt rahul, kuidas meie tiim esines. Leidsime üles emotsiooni, mida me taga ajasime. Varasemates mängudes me samal tasemel ei mänginud.“

Vaata intervjuud videost!