Õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud Mölder mängis avaringis üle 18-aastase prantslase Paul Barbier Gazeu 6:4, 7:6. Matš kestis tund ja 36 minutit.

Mölder lõi kohtumise jooksul viis ässa ja tegi seitse topeltviga, Barbier Gazeu lõi 10 ässa ja tegi neli topeltviga. Eestlase esimene serv õnnestus 59%-liselt ja ta võitis 73% esimeselt servilt mängitud punktidest, prantslase vastavad näitajad olid 51% ja 73%.

Mölder tegi kohtumise jooksul 28 äralööki ja 30 lihtviga, Barbier Gazeu saldosse kogunes 35 äralööki ja 29 lihtviga. Matši 172-st punktist võitis Mölder 88 ja Barbier Gazeu 82.

Turniiri teises ringis kohtub Mölder juunioride maailma kolmanda reketi Cooper Williamsiga.

Teine Eesti noortennisist, Oliver Ojakäär alistas avaringis rootslase Kevin Edengreni 6:3, 7:6 (8:6).

Teise seti kiires lõppmängus oli Ojakäär seejuures 2:6 kaotusseisus, ent siis tuli vihma tõttu mängupaus. Umbes pooletunnise seisaku järel päästis eestlane neli settpalli ja kindlustas magusa 8:6 võiduga matšivõidu.

Kindlat servi näidanud Ojakäär lõi seitse ässa ega andnud vastasele ühtegi murdevõimalust. Eestlane ise sai kaheksa murdepalli, millest realiseeris ühe. Äralööke kogunes Ojakäärul 24 rootslase 12 vastu, sundimata vigu tegi eestlane 30 ja vastane 23.

Teises ringis on Ojakääru vastaseks kaheksanda asetusega 15-aastane ameeriklane Darwin Blanch.

Turniiritabelit saab vaadata siit.