Györgi Grozer kogus võitjate parimana 22 punkti (kasutegur +22, rünnak 56%), Anton Brehme lisas 12 punkti (+6, rünnak 60%). Belgia tulemuslikum oli Ferre Reggers 18 punktiga (+13, rünnak 41%). Saksamaa sai blokist 21, Belgia 9 punkti. Serviässasid lajatasid sakslased 14, Belgia vaid 4.

Euroopa edetabelit silmas pidades (Belgia on 14. ja Saksamaa 6.) oli Belgia üks punkt sellest mängust pisut ootamatu. See tähendab, et pärast tänast pole ükski meeskond A-alagrupis enam nulli peal. Šveitsi on täna Eesti vastu teenitud punktiga viimasel kuuendal kohal, Belgia viies, Eesti (2) neljas, Serbia (6) kolmas, Saksamaa (8) teine ja kõik kolme mängu üheksa geimi võitnud Itaalia esimene (9).

Eestil on veel jäänud A-grupis mängida Serbia ja Belgiaga, Belgia võtab veel kolmapäeval mõõtu Šveitsilt, keda nad kõigi eelduste kohaselt 3:0 või 3:1 võidavad.

Seega võib Belgiale avansina kolm lisapunkti tabelisse juba juurde kirjutada (kokku 4). Eesti koondise jaoks ei muuda see sisuliselt midagi, sest esmalt loetakse tabelis paremusjärjestuse paika panemisel võite ning alles võrdsete võitude korral punkte. Kui Eesti Belgiat teisipäeval võidab, ei ole neil enam võimalik üle kahe võidu teenida.