Võidu noppis Alex Palou (Chip Ganassi), kes kindlustas ühtlasi viimase etapi eel IndyCari meistritiitli. Teisel kohal lõpetas Portlandis Felix Rosenqvist (Arrow McLaren) ja kolmas oli Scott Dixon (Chip Ganassi).

Laupäevases kvalifikatsioonis 18. koha saanud Vips kerkis esimestel ringidel kiirelt 13. positsioonile, kuid boksipeatused langetasid ta teise kümne lõppu.

Umbes 20 ringi enne ruudulippu sõitis Agustin Canapino (Juncos Hollinger) teelt välja, kuid turvaauto tuli rajale täpselt Vipsi ette, mis tähendas, et pärast kordusstarti polnud tal enam sisuliselt võimalik oma kohta parandada. Finišijoone ületas eestlane 18. kohal ja teenis selle eest 12 punkti.

Vipsi tiimikaaslased Graham Rahal ja Christian Lungaard said vastavalt 11. ja 12. koha.

Vips lööb kaasa ka hooaja viimasel IndyCari etapil, mis sõidetakse tuleval pühapäeval legendaarsel Laguna Seca ringrajal.

Otseblogi:

Enne võistlust:

Laupäeval toimunud kvalifikatsiooni võitis Vipsi tiimikaaslane Graham Rahal, kes edestas Scott McLaughlinit (Team Penske; +0,0330) ja Colton Hertat (Andretti/Curb-Agajanian; +0,1381). Sarja liider Alex Palou (Chip Ganassi; +0,3297) piirdus viienda kohaga.

Vips kvalifikatsiooni avavoorust edasi ei pääsenud ning 27 võistleja konkurentsis alustab ta Portlandi GP-d 18. kohalt. Kohe tema eest saab lähte kolmas RLL-i sõitja Christian Lungaard.