Korvpalli MM-i vägevale pühapäevale tõmbasid joone alla Hispaania ja Kanada, kes selgitasid välja L-vahegrupis Läti kõrval teise edasipääseja. Kui avaveerand päädis 21:21 viigiga, siis teisel neljandikul said valitsevad Euroopa ja maailmameistrid mängu lippama ning pikemale puhkusele läksid nad 48:38 eduseisus.

Viimastki veerandit alustas Hispaania 73:61 eduseisust, kuid Kanada tuli vaikselt lähemale ja Dillon Brooksi kauge kolmene tõi 1.19 enne normaalaja lõppu tabloole viigi. Viimasel 44 sekundil võttis asjad enda peale Kanada koonidise superstaar Shai Gilgeous-Alexander, kelle arvele jäi sel perioodil kaheksa punkti (sealhulgas vabavisked 6/6) ning üks vaheltlõige. Hispaanial võinuks viia kohtumise veel lisaajale, kuid Alex Abrinesi kaugvise ei tabanud ning Kanada võitis matši 88:85. Gilgeous-Alexander tõi Kanada kasuks 30 ja Brooks 22 punkti.

Hispaania võidu korral oleks Läti L-vahegrupi võitnud, aga nüüd jäid nad teiseks. Veerandfinaalis võtab Läti mõõtu Saksamaalt ning samas tabelipoolest madistavad omavahel USA ja Itaalia. Teises tabelipooles on veerandfinaalpaarid Leedu - Serbia ja Kanada - Sloveenia.