J-vahegrupis olid nii USA kui ka Leedu senise turniiri läbinud kaotuseta, mistap selgitasid nad välja grupi võitja. Leedu alustas kohtumist vägevalt, sest viie minuti järel olid nad peal 13:8 ning avaveerandi võitsid nad lausa 31:12. Samas taktis kulges esimene poolaeg edasi ning baltimaalased läksid puhkama eduseisus 54:37.

Teist poolaega alustas USA märgatavalt teravamalt ning nad tegid kohe alustuseks 15:2 vahespurdi. Kuigi läbi teise poolajal olid ameeriklased löögiulatuses, siis viigi või eduseisuni nad ei jõudnudki. Kuigi USA proovis viimastel minutitel kohtumist enda kasuks keerata, siis Leedu võitis matši 110:104. Võitjate edu alus oli üleolek lauas, kus nad said kätte 43 ja ameeriklased vaid 27 palli. Samuti oli leedukatel hea päev kaare tagant, kus nad 25-st kolmesest tabasid 14.

Leedukatel viskasid lausa üheksa meest vähemalt üheksa punkti, neist parimana tõid Vaidas Kariniauskas 15 ja Mindaugas Kuminskas 14. USA poolel säras 35 silma toonud Anthony Edwards. Leedu kohtub veerandfinaalis Serbiaga ning USA Itaaliaga.

I-vahegrupis selgitasid viimase edasipääseja Serbia ja Dominikaani Vabariik, kuid mänguks seal ei läinudki, sest esimesed võitis matši lausa 112:79. Võitjate poolel viskasid kuus meest kahekohalise punktisumma, parimana tõi Bogdan Bogdanović 20.

Ka K-vahegrupis olid kaks edasipääsejat selged, mistap Saksamaa ja Sloveenia mängisid välja esikoha. Kuigi sloveenid võitsid avaveerandi 11:25, siis poolajaks olid nad taga 34:38. Puhkepausi järel läksid sakslased lõplikult oma teed ning lõpusireeni kõlades oli tablool 71:100. Sakslaste parimana viskas Dennis Schröder 24 punkti ja andis kümme korvisöötu.