Nimelt vihjas Hamilton, et rekordilist kümnendat järjestikust etapivõitu jahtiva Verstappeni saavutused ei ole midagi erilist, sest hollandlase tiimikaaslased pole teda proovile pannud.

„Minu hinnangul on Valtteri [Bottas] ja tegelikult kõik mu tiimikaaslased olnud Maxi omadest tugevamad. Jenson [Button], Fernando [Alonso], George [Russell], Valtteri, Nico [Rosberg]. Jah, mul on neid ikka jagunud,“ vahendab Sky Sports Hamiltoni sõnu.

„Kõik need tüübid on olnud väga stabiilsed ja head sõitjad ning Max pole pidanud kellegi sarnasega rinda pistma,“ lisas ta.

Verstappenile polnud konkurendi kriitika aga sugugi meeltmööda ning tema hinnangul on Mercedese sõitja lihtsalt kade.

„Võimalik, et ta on minu edu pärast kade. See kommentaar... Ilmselt ta arvas, et võidab sellest midagi, aga mind jättis see külmaks. Ma arvan, et edukate aastate järel ei suuda Mercedes lihtsalt kuidagi kaotustega toime tulla,“ lausus Verstappen Hollandi meediale.

„Mingil hetkel tuleb lihtsalt osata teiste tiimide tegemisi hinnata. Kui nemad domineerisid, siis ütlesime, et peame rohkem vaeva nägema, sest pole piisavalt head. Ei saa pidevalt karjuda ja lõuata, et see pole eriline, mida me teeme. Peab lihtsalt enda probleemidele keskenduda,“ selgitas valitsev maailmameister, kelle tiimikaaslaste seast leiab näiteks Carlos Sainzi, Daniel Ricciardo, Alex Alboni, Pierre Gasly ja Sergio Perezi.

Enne pühapäeval toimuvat Hollandi GP-d hoiab Verstappen sõitjate arvestuses 339 punktiga kindlat esikohta, edestades Perezit 138 silmaga. Kolmas on Alonso (168 punkti) ning neljas Hamilton (156 p).