Šveitsi 3:0 ja Belgiat 3:1 võitnud Serbia sai turniiri esimese kaotuse. Geimide seisud 15:25, 19:25, 21:25.

Daniele Lavia tõi võitjatele 13 punkti, Alessandro Michieletto lisas 12, Yuri Romano 11 ja Roberto Russo 10 silma. Serbia, kellega Eesti kohtub esmaspäeval Anconas eelviimases alagrupimängus, toetus täna Petar Krsmanovici ning Robert Tähe endise klubikaaslase ja pigaaegse Perugia pallimehe Aleksandar Atanasijevici 9 punktile.

Itaallased rõõmustamas matšivõidu üle

Pala Bartoni hallis pandi teist päeva järjest püsti võimas võrkpallipidu. Publiku seas olid ka mõned üksikud Eesti fännid, kes veel turniiri järgmisse mängupaika, Anconasse polnud reisinud. Eesti koondis asub Ancona poole teele laupäeva hommikul.

Eesti fännid Itaalia - Serbia mängul.

Kogu EM-i teine suurfavoriit Poola loovutas täna Skopjes mängitava C-grupi teise vooru kohtumises Hollandile avageimi numbritega 23:25, kuid võitis järgmised 25:13, 25:19 ja 25:22 ehk kogu mängu 3:1.

Täna ennelõunal „Delfi võrkpallistuudio“ külaliseks olnud endine rannavõrkpallur Kristjan Kais ennustas, et Itaalia teist järjestikust EM-tiitlit ei võida, vaid komistab play-off'is just Poola otsa. A ja C grupi võitjad võivad omavahel vastamisi minna alles 16. septembril finaalis Roomas.

„Itaalia on äge sats. Loodan, et mingis faasis kohtuvad nad Poolaga. Mina isiklikult arvan, et Itaalia seekord Euroopa meistritiitlit ei võida. Ma arvan, et Poola, kes on värskelt võitnud Maailmaliiga, on parem. Mõlemad meeskonnad on väga head. Aga kodus mängimine, ma arvan, võib neid kammitseda. See lisab küll emotsiooni, aga kui vastane on selline... Poola on täpselt kvaliteetne sats. Kui tuleb sama tugev vastane vastu, siis seal oleneb väikestest asjadest,“ ütles Kais.

Kuula ja vaata „Delfi võrkpallistuudiot“: