Steele on otsustanud ameti maha panna selle aasta lõpus, et veeta rohkem aega oma perega. Päriselt ta M-Spordiga sidet siiski ei kaota, sest jätkab tööd juhtkonna nõustajana.

Siiani kommertsdirektorina töötanud Steele aitab M-Spordis läbi viia ka juhtimisstruktuuri reformi.

„38 aastat, mille olen veetnud M-Spordi perekonna liikmena, on möödunud lennates,“ ütles Steele meeskonna pressiteates, vahendab Dirtfish. „Ja ma võtan endaga kaasa suure uhkusetunde, et olen aidanud sellel kunagisel väikesel pereettevõttel kasvada ülemaailmseks tööstusharu liidriks. Selle eest tänan siiralt Malcolmi ja Elaine'i [Wilsonit], et nad andsid mulle aastaid tagasi oma usaldusega selle võimaluse.“

M-Spordi omanik Malcolm Wilson tänas Steele`i tema hindamatu panuse eest ja avaldas rahulolu, et kogenud spetsialist jätkab tööd nõunikuna.

„Tahaksin teda [Steele] tänada kõige eest, mida ta on viimase nelja aastakümne jooksul teinud, ja mul on hea meel, et ta jätkab ettevõtte toetamist, nõustades samal ajal meie uut juhtkonda,“ lausus Wilson.

Uude M-Sport juhtkonda hakkavad kuuluma senine direktor Matthew Wilson, tehnikadirektor Chris Williams, WRC meeskonna juht Richard Millener, finantsdirektor Paul McKnespiey ja M-Sport Poola juhatuse liige Maciej Woda.