Soupe`le järgnesid Orluis Aular (Caja Rural-Seguros RGA) ja Edward Theuns (Trek-Lidl). Sprindiarvestust juhtiv Kaden Groves (Alpecin-Deceuninck) ületas finišijoone viiendana.

„Suurtuuril sprindi võitmine on alati eriline ja ka üllatav. Olen alati tahtnud suurtuurivõitu maitsta. See on minu jaoks uskumatu, kirjeldamatu hetk,“ ütles karjääri magusaima etapivõidu saanud Soupe.

Prantslane tegi otsustava rünnaku 200 meetrit enne lõppu viimases kurvis. „Nägin, et suudan pärast viimast kurvi sprintida ja olin üllatunud, kui keegi minust enam mööda ei saanud,“ lisas Soupe.

Üldarvestuses olulisi muutusi ei toimunud. Liider on jätkuvalt Lenny Martinez (Groupama-FDJ), kes edestab Sepp Kussi (Jumbo-Visma) kaheksa sekundiga. Marc Soler (UAE Team Emirates) on 51-sekundilise kaotusega kolmas.

Favoriitidest on Remco Evenepoel (Soudal - Quick Step) üheksas (+2.47), Jonas Vingegaard kümnes (+2.50) ja Primož Roglic (mõlemad Jumbo-Visma) 12. (+2.58).

Rein Taaramäe (Intermarche - Circus - Wanty) sai tänasel etapil 124. koha, kaotades võitjale kahe ja poole minutiga. Kokkuvõttes on eestlane 111. kohal (+48.16).