Mullu noppis võidu Thierry Neuville, teine oli nüüd M-Spordi ridades kihutav Ott Tänak ja kolmas Dani Sordo. Neuville ja Sordo on Hyundai eest kohal ka nüüd, Tänaku asemel on stardis Esapekka Lappi.

„Pärast Soomes poodiumile jõudmist ja mullust domineerivat esitust Kreekas oleme Akropolise ralli eel enesekindlad. Oleme eesmärgile aina lähemale jõudmas. Sellegipoolest peame ka edaspidi auto arendamisel piire kompama, et Toyotale lähemale jõuda. Meie unistus on eelmise aasta esitust korrata, miininumeesmärk oleks kõigi kolme autoga esiviisikus lõpetada,“ ütles Hyundai tiimijuht Cyril Abiteboul pressiteate vahendusel.

Ka Hyundai esisõitja Neuville ihkab (kolmik)võitu korrata. „Olime mullu Kreekas konkurentidest selgelt tugevamad. See oli tiimi jaoks suurepärane saavutus - tegu oli meie esimese kolmikvõiduga. See oli uskumatu tunne. Loodame, et suudame seda uuesti,“ lausus ta.

Koos Kreeka ralliga jääb MM-sarja hooaja lõpuni neli etappi. Esikohal on Kalle Rovanperä (Toyota) 170 punktiga, ta edestab tiimikaaslast Elfyn Evansit 25 punktiga. Neuville jääb kolmandana maha 36 punktiga, Tänak on 66-punktilise kaotusega neljas.

Kreeka ralli peetakse 7.-10. septembrini.