Nüüd on jõudnud avalikkuse ette aga video, kus on näha, kuidas Hermosole tegi suudlus nalja ja selle üle arutleti lõbusalt ka naiskonna bussis.

Hermoso näitas naiskonnakaaslastele meemi, kus olid tema ja Rubiales ning Iker Casillas ja Sara Carbonero. Casillase ja Carbonero suudlus sai kuulsaks 2010. aasta MM-i järel, kus Hispaania meeskond krooniti esmakordselt maailmameistriks. Teleajakirjanik Carbonero ja hispaanlaste puurilukk Casillas olid toona aga paar.

Nüüd saatis Rubiales antud video ka rahvusvahelise jalgpalliliidule FIFA-le ning loodab, et see tõestab, et tema ja Hermoso suudlus oli konsensuslik. Hermoso on tunnistanud, et ta ei andnud suudluseks luba ja tundis end seetõttu kehvasti. Praeguseks on sisuliselt kogu avalikkus toetamas Hermosot ja ühiselt nõutakse Rubialese taandumist.

Rubialese kõige tulisemaks toetajaks on olnud tema 72-aastane ema Angeles Bejar, kes alustas Malaga lähistel Divina Pastora kirikus näljastreiki. Kolmandal päeval vedas teda aga tervis alt ning ta toimetati haiglasse. Praeguseks on Bejar lubatud koju taastuma, haiglas käis tal järel just Rubiales.