Eesti koondise resultatiivseimaks kerkis Oliver Venno 15 punktiga (+12). Martti Juhkami tõi seitse (+2) ja Marx Aru viis punkti (+5).

Üleplatsimeheks kerkis 18 silmaga Yuri Romano (+11). Itaalia poolel jõudis kahekohalise punktiarvuni ka Daniele Lavia (13; +9).

Eesti üldine vastuvõtt oli 44% ja rünnakuid lahendati 44%-ga. Itaalial olid vastavad näitajad 40% ja 56%. Mängu statistika leiab siit.

Kahest mängust kaks võitu noppinud Itaalia jätkab turniiriga reedel, kohtudes Serbiaga. Eesti koondist ootab ees kaks puhkepäeva. EM jätkub eestlaste jaoks pühapäeval Anconas Šveitsi vastu.

Kui otseblogi kohe ei avane, oota pisut või uuenda palun lehekülge!

„Itaalia rong on ikka korralik kiirrong, aga ka see suvi näitab, et see rong võib veidi rööbastelt maha minna. Ja võib maha minna ka ühepäevase vahega,“ rääkis koondise peatreener Alar Rikberg tänasest vastasest. „Loomulikult on tegemist täiesti maailma tipu ja ma julgen öelda, et maailma number üks võistkonnaga praegu. Me lähme võitlema ja nautima iga punkti, iga tasavägist seisu, on ta 10. või 15. punkti peal, kui me veel püsime mängus sees. Ja loota tuleb sellele, et itaallased ise oskavad oma keskendumist kaotada. Maailmaliiga veerandfinaalis olnuks neil vastas justkui rahvaliiga meeskond, mitte hiljuti olümpiapronksi võitnud Argentina. Aga järgmisel päeval said itaallased USA-lt 0:3 tappa. Spordis on asjad võimalikud. Ka Itaaliat on võimalik väärata.“