Hooaja viimane võistlus sõidetakse 7.-10. septembrini Suurbritannias Santa Podis. Tiitlile on väga lähedal rootslane Jan Ericsson, kes on kogunud nelja etapiga 399 punkti. Teine on hollandlane David Vegter 277 ja kolmas šveitslane Bruno Bader 245 punktiga.

Andres Arnover on 230 punktiga neljandal positsioonil. „Meistritiitlit enam ei püüa, kuid hõbemedal on võimalik,“ sõnas ta. „Viimase etapi eel plaanime võistluspaigas ka paar päeva testida, et olla võistluseks maksimaalselt valmis.“

Hockenheimi etapp algas Arnoveri jaoks suurepäraselt – Pro Modifiedi kvalifikatsioonivõit ajaga 5,863 sekundit (403,83 km/h) märkis ühtlasi klassi rajarekordit, kuid tehnilised probleemid rikkusid edasise.

„Pühapäeva hommikul autot soojendades avastasime käigukastis rikke. Kuna eliminaatori esimeses ringis vastast ei olnud, siis veeresin selle sõidu lihtsalt läbi ja panime järgmiseks sõiduks autole varukäigukasti. Paraku selgus, et äsja hoolduse läbinud kast ei toimi nagu peab. Eestis ja Soomes puudub ka selline dünostend, kus oleksime saanud käigukasti katsetada.“ Arnoveri Ford Mustang arendab ligikaudu 4000 hobujõudu.

Pro Modifiedi võitis Saksamaal Jan Ericsson, kes alistas finaalis Roger Johanssoni.