25-aastane ja 211 cm pikkune jõuline ääremängija sai kohtumises Lõuna-Sudaaniga matši lõpuosas löögi neerude piirkonda. Simanic ei olnud seejärel võimeline mängu jätkama ning saadeti koheselt Manilas kohalikku haiglasse ülevaatusele, kirjutab Basketnews.

Haiglas selgus, et Simanic vajas kiiresti operatsiooni, mis ka koheselt teostati. Serbia Korvpalliliidu teatel tunneb Simanic end hästi ning tema neerude kõik vajalikud funktsioonid on taastunud.

Eelmisel hooajal Hispaania klubi Zaragozat esindanud Simanic sai sel MM-il Serbia ridades mänguaega keskmiselt 6,5 minutit ning viskas selle aja jooksul 1 punkti ja võttis 1 lauapalli.

Serbia koondis on sel MM-il vigastustega juba eelnevalt pihta saanud. Lõuna-Sudaaniga peetud matši pidid vahele jätma Filip Petrusev ja Aleksa Avramovic. Nende osalmine on küsimärgi all ka järgmises matšis Itaalia vastu.

Serbia võitis MM-il B-alagrupis kõik kolm kohtumist. Edasi jätkatakse mängudega vahegrupis, kuhu võetakse kolm võitu kaasa. I-vahegrupis tuleb neil mängida veel Itaalia ja Dominikaani Vabariigiga.