Mõned tunnid enne mängu algust oli „Võrkpallistuudio“ külaliseks Eesti koondise peatreener Alar Rikberg, kes rääkis väikestest viperustest Tallinn - Perugia reisi jooksul, itaallaste omamoodi asjaajamisest, Eesti koondise lähenemisest EM-i mängudele (täna Saksamaa, homme Itaalia, pühapäeval Šveits, esmaspäeval Serbia ja teisipäeval Belgia) ning põhjalikumalt tänasest vastasest ning sellest, mida Saksa telemehed temalt täna täpsemalt uurisid.

„Sakslaste küsimused ei erine väga Eesti ajakirjanike küsimustest. Küsiti palju - 23 minutit läks intervjuu Saksa televisiooniga. Nad olid mõnusalt professionaalsed ja väga tänulikud, et peatreener oli nõus sellise aja neile pühendama,“ rääkis Rikberg.

„Nad olid teadlikud väga mitmest meie mängijast, eriti neist, kes on Saksamaal mänginud. Eriti kuna küsija oli pärit Friedrichshafenist, kõlasid sealt läbi Oliver Venno ja Andri Aganitsa nimed. Neil on päris hea ülevaade meist, samas polnud ta mänge näinud. Veidi üllatav oli, et ta kohe hakkas uurima enda sidemängijate kohta. Tundub, et see on sakslastele endile väga oluline. Aga mis sealt läbi kostis ja mis on ilmselt läbilõige ka Saksa meediast... Nad ei ole enda meeskonnas väga kindlad. Nad kardavad, et tuleb raske turniir. Nad on kahtlevad oma valikutes, sest nad tulid turniirile koosseisuga, kus 40-le lähenev Grözer on ainus puhas diagonaalründaja, kuus nurgaründajat ja ainult üks puhas libero.“

Saadet saab kuulata ka ainult helis:

1x
00:00