Võitjatele tõid Anthony Edwards 22, Bobby Portis jr 13 ja Jaren Jackson jr 12 punkti. Kaotajate parim oli Rondae Hollis Jefferson 20 punkti.

C-alagrupis võitis USA kõik kolm kohtumist. Jordaania kaotas kõik kolm matši. Teise edasipääseja selgitavad omavahel Kreeka ja Uus-Meremaa. Praegu on mõlemal kirjas üks või ja üks kaotus.

Täna tundsid võidurõõmu veel ka Serbia ja Gruusia. Serbia alistas B-alagrupis Lõuna-Sudaani 115:83. Gruusia oli F-alagrupis Venezuelast üle 70:59.

Serbia mänguvankrit vedasid Nikola Jovic 25 ja Bogdan Bogdanovic 23 punktiga. Gruusia toetus võidumängus omakorda Tornike Shengeliale, kelle kontole kogunes 25 silma.

Serbia tagas B-alagrupis täiseduga pääsu 16 parema sekka. Lõuna-Sudaani arvel on üks võit ja kaks kaotust. Puerto Ricol on üks võit ja üks kaotus ning Hiinal kaks kaotust.

Gruusia kindlustas samal ajal F-alagrupis kahe võidu ja ühe kaotusega edasipääsu. Venezuela kaotas kõik kolm matši. Sloveenial on F-grupis kahest mängust kaks võitu. Roheneemesaartel on kirjas üks võit ja üks kaotus.