Jabeur alistas tundi ja 59 minutit kestnud kohtumises Kolumbia 21-aastase tennisepiiga Camila Osorio (WTA 68.) 7:5, 7:6.

Tuneeslanna lõi kohtumise jooksul kaks ässa ja tegi neli topeltviga, Osorio ei löönud ühtegi ässa ja tegi kuus topeltviga. Jabeuri esimene serv õnnestus 55%-liselt ja ta võitis 57% esimeselt servilt mängitud punktidest, Osorio vastavad näitajad olid 53% ja 50%. Jabeur realiseeris murdepalle 47%-liselt (7/15) ja Osorio 33%-liselt (6/18).

„Jah, see ei olnud kerge matš,“ rääkis Jabeur väljakul antud intervjuus. „Ta mängis uskumatult. See ei olnud täna minu maksimum, kuna mingitel hetkedel kadus mu fookus. Mul on hea meel, et võitsin.“

Kaks mängijat embasid matsipalli järel teineteist võrgu juures üle 15 sekundi. Küsimusele võrgu juures peetud vestluse kohta vastas Jabeur: „Ta küsis mult, kas ma tunnen end hästi ja ma vastasin: „Tegelikult mitte.“ Olen tema arvates sõdalane.“

Täna on Jabeuri jaoks eriline päev. Tuneeslanna tähistab US Openi teisel võistluspäeval enda 29-ndat sünnipäeva. Kohtumise järel laulis staadionil olnud publik talle sünnipäevalaulu.

Matš pakkus palju silmailu ja pikki pallivahetusi. Teise seti esimeses geimis demonstreeris kolumblanna enda oskusi meisterliku jalge vahelt tehtud löögiga.

Turniiri teises ringis kohtub Jabeur tšehhitari Linda Noskovaga (WTA 41.).