Sel hooajal on AlphaTauri konstruktorite arvestuses kolme punktiga viimasel kohal ning selleks, et tulemusi parandada, soovib meeskonna tegevjuht Peter Bayer edaspidi Red Bullist rohkem šnitti võtta.

„Tulevikus hakkame lubatu piires kõiki juppe Red Bull Racingult saama. Samuti plaanime auto aerodünaamika Red Bulliga sarnasemaks muuta,“ rääkis Bayer Sky Germanyle.

Kuigi AlphaTauri meeskonna süda oleks tulevikus jätkuvalt Itaalias, siis vähemalt aerodünaamika osakond viiakse Inglismaale Milton Keynes'i, kus asub ka Red Bull Racingu peakontor.

„Meie peakontor jääb Itaaliasse ja kõik, millega Itaalias praegu tegeletakse [tootmine, personaliarendus ja finantsosakond] jääb sinna,“ selgitas Bayer.

„Meil on juba Bicesteris [Inglismaal] väike koht olemas ning praeguse plaani järgi liigutatakse aerodünaamika osakond Milton Keynes'i,“ lisas ta.

Tulevaks hooajaks võib AlphaTauri saada aga sootuks uue kuue, sest Red Bulli nõuniku Helmut Marko sõnul otsitakse sõsartiimile uut nimisponsorit. Saksamaa meedia andmetel on peamiseks kandidaadiks rõivabränd Hugo Boss ning AlphaTauri hakkab edaspidi kandma Hugo Boss Bulls Racingu nime.

1x
00:00