Jüri Vips oli saadud võimaluse üle mõistagi ülimalt õnnelik. „Ma pole terve aasta autoga sõitnud. Ootan väga, et saaksin uuesti ennast proovile panna. Saan tiimis kõigiga hästi läbi ja mulle väga meeldib meeskonnas valitsev õhkkond. Ma olen väga tänulik, et mulle anti teine võimalus ja ma loodan meeskonnale hea tulemuse koju tuua,“ kommenteeris Vips Lettermani võidusõidutiimi ametlikul lehel.

Viimati võistles Vips eelmisel hooajal F2 sarjas. Paraku jäi tema hooaega varjutama eelmise aasta juunis puhkenud skandaal, kui eestlane kasutas videomängu otseülekande ajal rassistlikke väljendeid - sõna „neeger“ - ja nimetas roosat „geide värviks“. Seejärel lõpetas Red Bulli F1 vormelimeeskond eestlasega lepingu, kuid Hitech lubas Vipsil kuni hooaja lõpuni nende tiimis edasi sõita.

Mõistagi pakub Vipsi tagasitulek palju kõneainet ka sotsiaalmeedias. Leidub neid, kes Vipsi palkamise hukka mõistavad aga palju on ka neid, kelle sõnul ei peaks paari ebaõnnestunud kommentaari eest kellegi karjääri kohe ära rikkuma.

Vaata, milliseid reaktsioone Vips sotsiaalmeedias tekitas: