Matši saatuse otsustanud hetked leidsid aset kaheksandas ja üheksandas raundis. Ussõk lõi mõlemas Dubois' põrandale. Kohtunikule Luis Pabonile sellest piisas ja ta kuulutas Ussõki võitjaks tehnilise nokaudiga võitjaks.

Vastuolusid tekitas aga matši viies raund, kus Dubois' lõi ise Ussõki põrandale. Kohtuniku hinnangul oli kehasse läinud löök liialt madal, mistõttu anti ukrainlasele taastumiseks aega.

Matši järel oli Dubois' veendunud, et antud löök vastas igati reeglitele ning sama meelt oli ka tema treener Don Charles, kes süüdistas ukrainlast ebasportlikus käitumises.

„Ussõk uhkustab, et on usklik inimene ning lööb pidevalt risti ette ja palvetab. Ma tahan teada, millist Jumalat ta kummardab, sest Jumala nimel ei valetata,“ rääkis Charles IFLTV-le antud intervjuus.

„Kui ta on tõesti usklik mees, siis ta peaks avalikult tunnistama tõtt: „Ma valetasin.“ Teda ja dopingupetturit ei erista miski. Ta tüssas ja ta teab ise ka, et tüssas,“ lisas Charles.

Ussõkilt küsiti Charlesi kommentaaride kohta arvamust, mille peale ukrainlane vastas lühidalt: „Don Charlesi aju vedas teda alt. Aitäh!“